Ga naar de inhoud
w-logo-removebg-preview

Wardenaar Theatermaker

Wie Wardenaar kent zoekt niet, wie zoekt kent Wardenaar niet
Home » ACTS

ACTS

  Entertainment op maat, iets extra's op uw feest.

  Cabaret? Een lied? Een act? 
  Een typetje dat de gasten vermaakt, in het zonnetje zet of ze op de juiste plek wijst. 
  Aandacht voor de jubilaris, het feestvarken, de afscheid nemende directeur, uw product of thema. 

  V
  oor elke gelegenheid: Bedrijfsfeest – Themafeest – Familiefeest – Bruiloft – Jubileum – Schoolfeest. 
  Op elke locatie: Feestzaal – Bedrijfskantine – Buurthuis – Braderie – Theater. 
  Op maat aangeboden vermaak: Een act, een voorstelling of rond lopend tussen de mensen. Altijd interactief en samen met het publiek. 

  Moet er iets worden uitgedeeld? Ergens aandacht op gevestigd worden? Een opening verricht? Iemand in het zonnetje gezet? Of iets gepresenteerd? Of gewoon net wat extra lol gemaakt worden op uw feest?

  Welke act en welk typetje past daar het beste bij? Sylvia regelt het voor u.

  In korte shifts van 15 minuten, een aantal keer op een dag of avond, of een langere periode aaneengesloten. Allemaal mogelijk. Op een vaste plek, als rijentertainment, rondlopend door de ruimte of op het podium.

  Acts op maat

  Acts en entertainment clown

  Mijn bekendste creatie is Nul Nul de Clown, een aanwezigheidsclown, die van elke gelegenheid een feest maakt. Korte acts met spullen uit zijn eigen koffer of met het materiaal uit de omgeving. Met korte circusacts en goochelen.
  Kijk hier voor meer informatie.

  Acts en entertainment rood wit blauw

  Rood-wit-blauw, voor elke Nederlandse gelegenheid. Een flitsende vrolijke verschijning die kan rondlopen, interviewen, iets uitdelen, presenteren, organiseren op uw feest. Van Bevrijdingsfeest, tot Hollandse dagen. Met of zonder vlaggetjes, kaasblokjes, tulpen of Delfst blauw.

  Presentatie op het podium cabaret op maat

  Cabaret op maat. Een lied (op een bekende melodie) over u bedrijf, de afscheidnemende directeur of afdelingschef. Een act die wordt in gestudeerd met een deel van u personeel of bijvoorbeeld de kinderen van….  Zonder dat de anderen het weten wordt er geoefend en op maat iets gemaakt om vervolgens aan de anderen te laten zien.

  Acts en entertainment nar

  Een Nar. Deze paars-zwarte verschijning loopt rond op uw feest. Verwelkomt ze bij de ingang. Maakt het bij de garderobe of de toiletten net even gezelliger. Jongleert wat onderdelen van het buffet, brengt met een lolletje de drankjes rond en gaat graag met uw gasten op de foto. Misschien wel samen voor een GreenScreen?

  Acts en entertainment kleurconsulente

  Een kleurconsulente, loopt rond op u feest en geeft de gasten gevraagd en ongevraagd advies over kleur. In het algemeen, gericht op uiterlijk en op de fysieke en geestelijke toestand van de mens. Kleuren hebben namelijk overal invloed op. Deze kleurrijke creatie gebruikt daarbij voorbeeldstaaltjes, modelleerballonnen, schmink en als het moet de tafelkleedjes, servetten, gordijnen enz. uit de ruimte.

  Acts en entertainment flamingo

  Een flamingo, op uw tropische feest mag deze natuurlijk niet ontbreken. Loopt rond om mensen te vermaken, kan iets uitdelen, roze drankjes inschenken, snoepjes of taartjes uitdelen, of in plaats van de kop in het zand steken zich juist overal mee bemoeien.

  Andere opties bespreek ik graag. Bijvoorbeeld: een waarzegster, een toiletjuffrouw, een serveerster, een portier of een papegaai.