Ga naar de inhoud
w-logo-removebg-preview

Wardenaar Theatermaker

Wie Wardenaar kent zoekt niet, wie zoekt kent Wardenaar niet
Home » CREATIEVE WORKSHOPS

CREATIEVE WORKSHOPS

  Wat zullen we eens maken? Creëren met je handen is heerlijk om te doen. Eerst iets bedenken, dat tekenen en dan maken met materialen. Of juist gewoon beginnen met wat je voor handen hebt. Allebei goed. Een workshop of een serie. In een klein groepje of met een hele klas. Of zelfs een creatief project voor de hele school. Sylvia draait haar hand er niet voor om. Met papier, klei, verf, karton, restafval of op een heus schilderdoek. Een collage, een stellage, een hele tentoonstelling of een grote presentatie op een podium. Aan de hand van een vooraf gekozen thema, een kleur, of juist een kunstenaar. In overleg maken we een programma op maat.

  CREATIEVE WORKSHOPS

  Workshops vanaf een uur per keer, een hele middag of een lessenreeks. U heeft de locatie, tafels en stoelen.
  We werken met uw eigen materialen of nemen deze mee. Of we verzamelen eerst van alles om daarna met restmaterialen iets moois te maken.

   

   

  Op de leraren opleiding Handvaardigheid was niks me te gek. Ik vind het geweldig om kinderen te stimuleren om met hun creativiteit aan de slag te gaan. Even niet alleen maar met je hoofd bezig zijn en juist je handen het werk laten doen.