Ga naar de inhoud
w-logo-removebg-preview

Wardenaar Theatermaker

Wie Wardenaar kent zoekt niet, wie zoekt kent Wardenaar niet
Home » NULNUL DE CLOWN

NULNUL DE CLOWN

  Nul Nul de Clown komt graag op elk feest.

  Voor elke gelegenheid: Kinderfeestjes – Schoolfeest – Themafeest – Bedrijfsfeest – Familiefeest – Bruiloft – Jubileum.  
  Op elke locatie: Thuis – School – Feestzaal – Braderie – Buurthuis – Theater.  
  Op maat aangeboden vermaak
  : Een act, een voorstelling of rond lopend tussen de mensen. Altijd interactief en samen met het publiek. Met Circus kunstjes, circusmaterialen, goochelen, ballonnen vouwen en heel veel lol. 

  Moet er iets worden uitgedeeld? Ergens aandacht op gevestigd worden? Een opening verricht? Of iets gepresenteerd? Nul Nul helpt graag waar u wilt.

  Act nulnul de clown

  Optredens van 15 tot 45 minuten:
  NUL NUL de CLOWN komt binnen met een knal. Wat zou er in die koffer zitten? Hij fietst op een minifietsje, draait bordjes, jongleert met balletjes, balanceert op twee ladders, gooit van alles in de lucht en doet ingewikkelde goocheltrucs. Clowns kunnen dat niet alleen en dus vraagt Nul Nul het publiek steeds om hulp. Zodat ze veel mee kunnen doen en ook nog wat kunnen leren. Want iedereen kan een circusartiest of goochelaar zijn.

  “Circus, clown zijn, daarvan word ik heel blij.
  Circus, een clown zijn, want dat hoort echt bij mij.”

  Act nulnul de clown

  Kinderfeestjes bij u thuis:
  Nul Nul de Clown komt met veel plezier en een stapel koffers naar je feestje. Even kennismaken, een optreden met circuskunstjes en goocheltrucs, een ballonnenhoed voor alle kinderen en natuurlijk een cadeautje voor de jarige. Daarna mogen de kinderen zelf circuskunstjes uitproberen. Ondertussen schminkt Nul Nul de kinderen die dat willen. Een tijger? Een prinses? Een piraat? Een poes? Zeg het maar, bijna alles kan. Natuurlijk is er ruimte voor, tijdens of na het programma voor eigen invulling, zingen, taart, cadeautjes enz. Als afsluiting maakt Nul Nul voor alle kinderen een ballon.
  Tijd: tussen 1 en 1,5 uur. Aantal kinderen: maximaal 15.

   

  Op een Braderie/Jaarmarkt/Festival:
  Op een vaste plek zodat het publiek dat langskomt even wordt vermaakt met een korte act. Of juist rondlopend tussen het publiek, zodat Nul Nul opduikt op verschillende plekken. In alle gevallen laat hij de mensen lachen en daar waar mogelijk meedoen.

  Sinterklaasfeest:
  Wachten op Sint en Piet duurt vaak lang. En stilzitten is niet voor alle kinderen fijn. Daarom komt Nul Nul graag voordat Sint verschijnt de kinderen actief vermaken. Nul Nul laat in een korte act zijn circuskunsten zien en daarna mogen de kinderen lekker zelf spelen met alle circusspullen. Vervolgens als iedereen op zijn plek zit laat Nul Nul zijn goocheltrucs zien, tovert eventueel pepernoten tevoorschijn. De overgang naar de binnenkomst van Sinterklaas wordt in overleg gedaan. Natuurlijk zingen we dan samen ook Sinterklaasliedjes.

  Het is een nog groter feest, als Nul Nul de Clown is geweest

  Meer filmpjes van Nul Nul de Clown zijn te vinden op mijn Youtube kanaal via deze links:

   Nul Nul de Clown zwaait Kinderbeestfeest uit – YouTube

  Burgemeester en Nul Nul de Clown openen met VIC het Kinderbeestfeest – YouTube