Ga naar de inhoud
w-logo-removebg-preview

Wardenaar Theatermaker

Wie Wardenaar kent zoekt niet, wie zoekt kent Wardenaar niet
Home » SCHOOLMUSICAL REN VOOR DE ROBOT

SCHOOLMUSICAL REN VOOR DE ROBOT

  In samenwerking met Rep en Roer Musicals schreef Sylvia Wardenaar een (afscheid)musical voor de basisschool. Een script over hoe het is als de automatisering op hol slaat. Wat als je overal een robot voor kan inzetten? Hebben we dan nog wel contact met elkaar? Een musical vol humor, flitsende liedjes en spannende ontwikkelingen.

  In het kort

  In Middelstad zijn alle mensen een beetje zenuwachtig. Want binnenkort opent de uitvinder Stein Breingein hier zijn nieuwe winkel. Iedereen vraagt zich af wat er te koop zal zijn. Met veel tromgeroffel onthullen de verkopers het product van de nieuwe shop: Robots! Vanaf nu heeft iedereen altijd vakantie! Leuk, denkt de slager. Hij wil wel een volautomatische winkelbediende, dan hoeft hij niet meer zelf achter de balie te staan. Niet leuk, denken de boswachter en zijn vriend. Al die techniek, niemand geeft nog om de natuur. Binnenkort is het Nationale Natuurdag en niemand heeft zich nog ingeschreven voor de boswandeling die ze organiseren!

  Samen gaat alles automatisch

  Script: Sylvia Wardenaar
  Liedteksten: Sylvia Wardenaar, Meike Veenhoven en Sander Geboers
  Muziek: Meike Veenhoven en Sander Geboers
  Arrangementen: Sander Geboers
  Illustraties: Rick Dros
  Aantal rollen: Tussen 10 en 60
  Aantal liedjes: 8
  Duur: ruim een uur
  Eigen inbreng: mogelijk
  Type: bovenbouwmusical (geschikt als groep 8 afscheidsmusical, geen afscheidsthema. Keuze uit slotlied met of zonder afscheidsthema)

  Schoolmusical ren voor de robot